2019-02-13
18:00 - 20:00
Аура център "Самхита"

гр.Пловдив ул. Поп Манол 1, Plovdiv, Bulgaria

Активиране на Вижудха с цвят, кристали, звуци, аромати, визуализация и физически упражнения.

5-ия гърленият енергиен център. Санскритско име – Вижудха чакра. други имена – Чакра на шията, Център на ларинкса, Пета чакра.

Една от най-важните функции на светлосинята чакра е способността с думи да се изразяват мисли и емоции. Когато светлосинята чакра работи добре, човек лесно изказва на глас мислите си и изразява мнението си. Думите се леят равномерно и спокойно. Човек лесно пише – изказва мислите и емоциите си на хартия. У поетите тази чакра работи прекрасно, именно затова те пишат стихове.

С помощта на светлосинята енергия се появяват озарения и идеи. Но за да се реализират те в живота, са нужни силни енергии от ниските чакри.

От гледната точка на физиологията този цвят отговаря за имунната система. Той контролира нарастването и формирането на белтъчната структура на имуноглобулините. Тези белтъци неутрализират отровни вещества и участват в разпознаването и унищожаването на вируси и микроби. При нарушено фукциониране на светлосиня чакра може да се развие алергия. Възстановявайки работата на светлосинята чакра, ние можем бързо и ефикасно да лекуваме алергията без използване на лекарства.

Средният пръст – съответства на Центъра на гърлото (Вишудха). Камъкът на този пръст ще оказва въздействие върху сферата на общуването, изграждането на приятелски отношения. Той ще влияе на менталната сфера на човека.

За да се възстановим нормалното функциониране на светлосинята чакра, да се наситим с енергия цялото тяло и аурата, да възвърнем здравето, увереността в себе си, способността да се изразяват мисли и желания, да се възстановят и да развият творческите способности, ще работим с светлосиния цвят, върху негативните ситуации, при които е било налице потискане на собствените мисли и емоции. Сигурна съм, че с помощта на нашите методите ще можете да постигнете желаните резултати.

Светлосиньо настроение:
«Аз говоря само за това, в което съм абсолютно уверен. За мен няма никакъв проблем да изразявам мислите си с думи. Лесно ми е да убеждавам другите в това, че съм прав. Омагьосващата музика на думите е най-интересното нещо на света. Остро усещам душевната болка. Страхът отнема силите ми. Срамът ме кара да почервенявам или да плача. Несправедливостта предизвиква гняв. Раздялата винаги е тягостна. Аз обитавам в окен от емоции, но не умея да ги управлявам.»

Това са ежеседмични занятия за разбиране на работа на чакрова система и балансиране на чакрите. Занятията включват достъпна теория о построяване и основни принципи на взаимодействието на аурата и чакрите на човек с външната среда. Също включват в себе си теория и практика и домашна работа с обратна връзка. Ще научите как чрез звук, аромат, минерали, цвят, йога, дихателни упражнения, визуализация да насочите енергийните потоци към дадена част от тялото. Ще разберете как може да заредим всяка от 7- чакри.

Каним всички да се включат в работата над себе си!
Добре дошли в света на енергията!

Цена: 20лв.
Предварително записване на тел.: 0988805113

Pin It on Pinterest

Share This