2019-05-19
14:00 - 16:00
Аура център "Самхита"

ул. Поп Манол 1А, Plovdiv, Bulgaria

Научете повече за тибетските пеещи купи и почувствайте въздействието на вълшебните им звуци! Как се работи с тях? Как чрез тях може да изчистим и да балансираме енергийните центрове ?

С Аура Камера, която изчислява данните благодарение на биосензори, ще проследим върху един от Вас по желание, как се променя аурата преди и след звукорезонансна терапия с тибетски пеещи купи.

Това е за Вас ако:

• Искате да получите повече информация за възможностите на «Виброакустичен масаж с тибетски пеещи купи».
• Имате тибетска пееща купа, но не знаете как да я използвате!
• Желаете да придобиете основни познания и практически умения в използването на тибетските пеещи купи.
• Занимавате се с терапия и търсите нови перспективи или надграждане?
• Искате да придобиете умения за водене на медитации, индивидуални и групови сеанси с тибетски пеещи купи.

Всеки присътстващ на този тренинг ще има специална отстъпка за пакетна услуга: Виброакустичен масаж с тибетски пеещи купи+ снимка и диагностика на аурата.

КОНТАКТЕН ВИБРОАКУСТИЧЕН МАСАЖ С ТИБЕТСКИ ПЕЕЩИ КУПИ

Е уникален древен метод със звук и вибрация за лечение и релаксация. Базира се на една основно философия – безпрепятствено циркулиране на енергията в организма, което води до постигане на баланс между дух, ум и тяло.
Той е напълно безболезен, кара Ви да забравите за физическото си тяло и спира движение на мислите. При поставянето на купите на определените зони по тялото, произтичащите резонансни вълни пречистват вашето тяло от негативната и застояла енергия, умират микроби, вируси и бактерии още на енергоинформационно ниво. Преминават също болките в корема и болките в гърба. Купите подават големи количества енергия и самият организъм включва своите самоизцеляващи сили и решава независимо какъв е проблемът – психически или физический.
Ще имате възможност да закупите купа по ваш избор от 8 см диаметър до 16см. на цената на едро.

www.auracentersamhita.com

Цена: 20лв
С предварително записване на тел.: 0988805113

Pin It on Pinterest

Share This