2019-01-16
18:00 - 20:00
Аура център "Самхита"

гр.Пловдив ул. Поп Манол 1, Plovdiv, Bulgaria

«Балансиране на чакрите»- практически занятия.
Активиране на Манипура с цвят, кристали, звуци, аромати, визуализация и физически упражнения.

За попълване на недостига на енергия, позволете на необходимия цвят, аромат, звук и на усещанията, свързани с тях, да навлязат в живота Ви.

Жълтата чакра осигурява социалната активност на човека Бизнесът и политиката – това са нейните основни интереси.
Жълтата енергия дава възможност на тялото и на съзнанието да бъдат гъвкави, способни бързо и с лекота да се приспособяват към промените в околния свят. Да намират решения и да действат. Да бъдат активни и да повеждат хората след себе си. Главните емоции на жълтата енергия са веселието, радостта, щастието.
Сексът е огнен, ярък, разнообразен, пълен с експерименти и без всякакви ограничения. Жълтата енергия осигурява необходими условия за функционирането на:
o храносмилателната система (стомах, дроб, черва);
o опорно-двигателния апарат (кости, мускули, сухожилия).

Слънчевият сплит символизира Слънцето, центъра на силата. Тук човек приема енергията на Слънцето, която, освен всичко, захранва ефирното ни тяло и поддържа физическото тяло.
В жълтия енергиен център човек встъпва в активни отношения със света и с другите хора.
Важна задача на жълтия енергиен център е пречистването на желанията на долните центрове, съзнателното управляване и използване на творческата енергия, а също и проявяването на духовното богатство на висшите центрове в материалния свят.

Визуализация за Манипура.
Прилича на медитацията, с изключение на това, че при визуализацията човек вижда или създава в мозъка си картинки. Ще използваме образ на цветя. Нашата генетична памет пази информация за енергийната структура на цветята. Тази енергийна структура е мека, равна, хармонична и е способна да настройва цялата ни енергетика в същото състояние.

Активиране на центъра:
намерение да постигнем целта независимо от нищо; намерение за пълен самоконтрол над собственото тяло и личната сила; намерение да ръководиш, да влияеш на другите хора, да ги подчиняваш, намерение да обучаваш; намерение никога да не отстъпваш.

Безименен пръст – съответствана два центъра – Сърдечния (Анахата) и Центъра на слънчевия сплит (Манипура). Камъкът на този пръст оказва въздействие върху изграждането на любовните и деловите отношения, върху емоционалната сфера на човека.

Жълто настроение:
«Мога да правя много неща в този живот. Стига да поискам. Мога уверено да кажа „да” или „не”. Аз всичко решавам сам. И сам лесно променям решенията си. Просто правя нов избор. Аз съм свободен! Дишам леко и свободно. Имам достатъчно сили за полезните дела. Много е лесно да развалиш това, което правиш, затова щателно се старая да държа всичко под контрол. Аз имам късмет и смятам, че го заслужавам. Мога да убедя и други да следват моята програма.»

Цена: 20лв. Тел.: 0988805113
Каним всички да се включат в работата над себе си!
Добре дошли в света на енергията!

Pin It on Pinterest

Share This