2019-02-06
18:00 - 20:00
Аура център "Самхита"

гр.Пловдив ул. Поп Манол 1, Plovdiv, Bulgaria

Това са ежеседмични занятия за разбиране на работа и балансиране на чакрите,
Занятията включват в себе си теория, определени асани от Йога и медитация, а също препоръки и домашна работа с обратна връзка. Ще научите как чрез звук, аромат, минерали, цвят, йога, дихателни упражнения, визуализация да насочите енергийните потоци към дадена част от тялото.

Анахата е център на Любовта, на любовта към Бог, към света, към хората. Чашата на сърцето – хранилище на всички натрупвания на човека в неговата серия от превъплъщения.

Зелената чакра се намира в центъра на гърдите и близо до сърцето, затова още се нарича сърдечна чакра. Главните й емоции са възхищението и възторгът. Тя отговаря за това човек да приеме себе си, околните и света като цяло.

Зеленият енергиен център е центърът на системата от чакри. В него са свързани трите долни, физико-емоционални центъра, с трите горни духовни центъра. Тук образите, думите и звуците се превръщат в чувства.

При добро функцианиране на чакрата възниква желанието да започнеш дълбоки отношения, да усетиш единство, хармония и любов, даже когато това се проявява под „омагьосаната” форма на тъга, болка, страх, раздяла или загуба на любовта.

Ако за придобиване и усещане на цялостност на личността не ви е достатъчен само един цвят, включете в ежедневния си живот препоръчаните по-долу действия.
Сърдечният център се нуждае от докосване. Редовно масажирайте собственото си тяло, правете го с любов. Практикувайте дълбоко дишане – правете всяко вдишване и издишване възможно най-пълно, следете вдишаният въздух да изпълва корема, белите дробове, и да се изкачва чак до гърлото. При вдишване леко повдигнете рамене. За „балансирането” на анахата може да бъде полезно редуващото се дишане през лява и дясна ноздра със задържане на вдишването и издишването.

Когато човек страда от болка или болести, пълното с любов обръщение към болните органи или части на тялото може значително да ускори оздравяването. Интензивното чувство на тъга, злоба или отчаяние се неутрализират, когато идва чувство, пълно с любов, свободно от предубеждения.
Безименен пръст – съответствана два центъра – Сърдечния (Анахата) и Центъра на слънчевия сплит (Манипура). Камъкът на този пръст оказва въздействие върху изграждането на любовните и деловите отношения, върху емоционалната сфера на човека.

Зелено настроение:
«Аз обичам да изучавам това, което ми е интересно. А много неща са ми интересни. На мен ми е необходима свобода, за да събирам знанията зрънце по зрънце. И ми трябва време, за да обмисля всичко и да пресметна ситуацията, преди да взема решение. Не обичам, когато ми диктуват как трябва да постъпя и как да мисля. Трябва сам да разуча, как стоят нещата в реалност.»

Каним всички да се включат в работата над себе си!
Добре дошли в света на енергията!

Цена: 20лв
Предварително записване на тел.: 0988805113

Pin It on Pinterest

Share This