2019-02-17
13:00 - 16:00
Аура център "Самхита"

гр.Пловдив ул. Поп Манол 1, Plovdiv, Bulgaria

Демонстрация на различни церителни*, повишаващи човешките възможности уреди.

Fei-Ing (Реещ се Орел) е вътрешно енергийна система, произхождаща от мистичната планина Удан в Китай. Системата включва Ци Гун (Китайска Йога), Тай Чи (Чи-дао- пътя на енергията чи).
Стилът е подходящ за самозащита особено за жени и деца тъй като разчита не толкова на груба сила, а повече на гъвкавост, пластичност, пружинни нагнетявания и усуквания, с бързи развъртвания на тялото, с акуратни точкови контраатаки. Реещият се орел (практикуващият) използва силата на вятъра (противника), за да лети с минимално движение на крилата, минимално използване на собствена енергия. Повечето от упражненията Ци Гун и Тай Чи са достъпни за практикуващи от всякакви възрасти и способности.

ЦЕРИТЕЛНИ УРЕДИ
Тези уреди са базирани на древни лечебни принципи, като Чи, Прана, Ки, като същевременно ползват съвременна електронна и други технологии, основани на вълнови и честотни принципи открити (преоткрити) от Тесла, Д-р Лаковски, Райф и други. Много такива средства са на границата на науката и магията. (Моята дефиниция на магия е: наука, при която още нямаме ясно разбиране за причинно-следствените връзки за възникналите явления). Технологиите от този род имат потенциала да бъдат многократно по-ефективни от методи на официалната медицина.
Ще бъде представено магнитно одеало и всеки желаещ ще може на себе си да изпробва неговити лечебни свойства. С аура камера ще може да проследим промяна на вашето енергийно състояние преди и след използване на одеало.
Д-р Райф, примерно, е лекувал при сто процента успех рак при хората, идентифицирайки раковия вирус Х и третирайки го с правилните честоти, при което вируса се пръсва както се пръсва кристална чаша при определена честота на тона, поддържана от оперна певица за определено време. При Райф умират някой от първите му опитни животни, когато той избива твърде много Х вируси, обременявайки отделителните системи и предизвиквайки автоинтоксикация на животните. Още при първите свои опити, той разбира, че трябва да се действа бавно, като по този начин се дава възможност на организма да се почисти сам чрез хидриране и целесъобразна диета.
Уредите ще могат да бъдат пробвани веднага след лекцията и на следващия ден. При достатъчен интерес и при допълнително уговаряне някой от тях ще могат да бъдат достъпни и за по дълъг период от време.
______________________________________________________

* Съзнателно не се употребява термина „лечебни“, който е откраднат от официалната медицина в България, при нейната практика да копира западния медицински модел. В английския обаче “cure” означава и консервиране на храна-опушване, осоляване и т.н. “Heal”, обаче е точния превод на “лечение” и не е дума приватизирана от медицината.

Гост-лектор: Боян Панайотов – завършил Бакалаварска степен по Психологя и Магистарска степен по Рехабилитационна Консултация от SIU, (Южно Иллинойски Университет в Карбондейл, Илинойс), инструктор по Фей-Ин (Реещия се Орел от планината Удан- система включваща Тай-чи, Цигун и Багуа принципи).
Следдипломно образование и самообразование на Боян Панайотов включва: биофийдбек (biofeedback), работa с Райф, Лаковски и други вибрационни машини за лечение, работa с магнити и магнитни устройства, работa с енергизирана и структурирана вода и билкотерапия, минералотерапия, работa с хранителни добавки и техники за прочистване на организма, личната карма, cемейна карма и генетично наследство, кармично-генетична предопределеност при избор на партньор(и) и възможност за предоляване на семейната карма.
След 16.00ч. индивидуално използване на церителни уреди на цена от 5лв на уред.
Записването за участие е предварително!
Тел.: 0988805113
Цена: 20лв

Pin It on Pinterest

Share This