2019-05-31
18:00 - 20:00
Аура център "Самхита"

ул. Поп Манол 1А, Plovdiv, Bulgaria

Всеки от нас си задава въпроси: „Кой съм аз? Кое е моето предназначение? Какво искам да правя? Каква е целта ми? Как да разбера в какво е моето призвание?» Отговорите са вътре в нас. Психологическата игра „Пандора“ е уникална възможност да научите нещо за себе си, което не знаете и ще се уверите в това, което вече знаете.
Това е лесно и завладяващо пътуване в метафоричното пространство на удивителната планета Пандора. Това е играта , в която измислейки вашето запитване ще получавате отговорите си с помощта на метафорични асоциативни карти. Играта ви дава възможност да опознаете по-добре себе си и да разберете посоката на разкриване на вашият потенциал. В играта ще активираме архетипни енергии в една малка група. Всеки играч ще има специално пътуване, което е водено от сърцето си .
Ще ви чака пътуване, което ще предизвика промени в живота ви и което ви дава точно това, от което се нуждаете за да заявите своята пълна човечност.
Ще слушаме интуицията, ще се потопим във фантазии и подсъзнание, ще хванем мечтите си, ще следваме знаците в рамките на 2 часа.
Пандора ще ви даде много повече, отколкото можете да си представите! Защото тя ще ви свърже с душата си.
С помоща на играта ще можете:
*Да разберете реалната ситуация и да симулирате реалния живот в играта.
*Да намерите кураж да откриете нови аспекти и възможности на вашата личност.
*Да получите ресурси за подобряване на качество на вашия живот.
*Да осъзнаете скритите послания на личното и колективно несъзнавано с помоща на способност да се обединявате с други за подкрепа.
*Да намерите таланта, уникалността и креативността си и да разберете конкретни стъпки, които ще ви помогнат да подобрите качеството на живота си и да получите насоки за действие.

Цена: 20лв
С предварително записване и капаро 10 лв. тел.: 0988805113
Игра се провежда в състав от 5 човека.

Pin It on Pinterest

Share This