2019-03-17
14:00 - 16:00
Аура център "Самхита"

гр.Пловдив ул. Поп Манол 1, Plovdiv, Bulgaria

Развитие на свърхчуствителни способности.
Практически упражненията които ще ви позволят да усетите и да видите етерика, а след това и аурата. Много хора започват да виждат аурата спонтанно, но на повечето им трабва съзнателно да развиват в себе си дар на аурическото зрение. Първо ще се научите да чуствате аурата и едва след това – да я виждате.

• Ще научете как устроена нащата енергийна система и основни понятия за аура и чакрите.
• С помоща на стерео картини и други техники ще развиете ауричното зрение.
• Ще видите аурата на минерали, на другите хора и своята.
• С багети и махало ще изчеслим размера на аурата.

Аурата е един вид енергийно поле, излъчвано от един човек. В рамките на езотеричното аура означава „тънка невидима субстанция, която изтича от човешките и животински тела. Източните мистици казват, че еманацията е осезаема, физически представляваща облак от пара или сублимация, която води към тялото и го обгръща.
Екстрасенсите виждат аурата почти винаги. Парапсихолозите твърдят, че доказателство за нейното съществуване са рисунки на деца, които показват, зелени кучета и оранжеви дървета. Има техники, които позволяват на обикновения човек да се научи да вижда аурата с просто око.
Аурата има и доказани качества – миризма, размер, форма и цвят. Що се отнася до миризмата, всеки човек е уникален и е трудно да се опише. Размерът има ясно определени граници. Дебелината на черупката на яйце при здравите хора е около 5 см в размер от около 70-100 см. При духовен растеж аурата може да се увеличи. На големи пророци и учители от древни времена, аурата е била толкова силна и ясна , така че дори обикновените хора можели да видят нажежен ореол над главите им.
Аурата на всеки човек е цветна, това зависи от развитието на тънките тела, както и от разкриването на енергийните центрове.

Цветовете на аурата са различни. Тя винаги показва истината за вътрешеното състояние. Аурата не може да се фалшифицира.
За повечето хора, цветът не се променя с течение на времето, а понякога и за цял живот. Всеки един цвят е свързан с личен стил.

Пълен курс състои от три занятия по 2 часа. Цена: 50лв
Цена: 20лв- едно посещение.
С предварително записване на тел.: 0988805113

Pin It on Pinterest

Share This