2019-03-13
18:00 - 19:00
Аура център "Самхита"

гр.Пловдив ул. Поп Манол 1, Plovdiv, Bulgaria

Какво представлява Аура камера, как работи и с какво би била полезна за вас.
Апаратурата се прилага успешно в работата на енерготерапевти, психолози, рейки терапевти, йога центрове, центрове за здраве и красота, хомеопати, холистични лекари, центрове за алтернативна медицина, масажисти, както и всички, желаещи да се занимават със собствен бизнес.

Обратна биологична връзка (Biofeedback) – наука за измерване и визуализация на невидими външно физиологични параметри.

Приложението на Аура камерата позволява да се визуализира разпространението на енергията по цялото тяло, да наблюдавате реални промени на показанията на енергийното състояние при тестиране на различни външни въздействия. Чрез нея се наблюдава динамика, форма, цвят и големина на индивидуалната енергетика и се добива представа за моментния баланс между енергиите на отдаване и приемане.
Апарата ясно фиксира проблемните области в случай на дисбаланс в енергийните центрове- чакри. Това е единственият уред, с който можете да проследите взаимовръзката между емоции и болест и да намерите пътя към здравето.

Езици – руски, български, английски, немски, испански, италиански, словенски, чешки, гръцки, френски, полски, португалски, турски.

Изследването с апарата Аура камера е абсолютно безопасно и не е свързано с облъчване или увреждане. То е подходящо дори за малки деца и бременни жени.

Вход: свободен.
Предварително записване на тел: 0988805113

Уникално оборудване за заснемане на аурата вече представено в много страни по света.
По въпросите за развитие на бизнес и закупуване на оборудване в Европа:
+359 988805113.

Pin It on Pinterest

Share This