2019-01-12
10:00 - 19:00
Хотел Тракия

бул.Съединение 18, Haskovo, Bulgaria

АУРАДИАГНОСТИКА
С Аура Камера – разбери цвета, размера и целостта на твоята Аура. В какво състояние е твоето енергийно здраве и нивата на енергии в чакрите. Всяка чакра отговаря за определени качества на характера и за определени органи. Ще може да разберете, къде точно е проблемът и как да го решите. Ще получите специални препоръки, как да работите над проблемната чакра. С какви минерали, аромати, храни, мантри и др. може да я активирате. Цялата информация с цветна снимка на своята аура и пълна картина на нивата на енергиите в чакрите с подробно текстово обяснение и препоръки ще получите в електронен вариант.

ЗВУКОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ
Подарете си невероятно преживяване с контактен виброакустичен масаж с тибетски пеещи купи. Те ще премахнат стреса, напрежението и енергийните блокажи в тялото Ви. Ще повишим енергийния Ви потенциал и ще усвоим ефикасна защита срещу разрушителни злонамерени вибрации.
Няколко купи се поставят върху определени зони на тялото на човека и се завъртат. Тогава всяка от тях започва да „пее“. Произтичащите резонансни вълни стимулират тялото да създаде своя собствена хармонична честота и създават лечебни вълни които ще помогнат на организма да се справи с независимо какъв е проблемът – психически или физически.

Цена: Аурадиагностика-30лв.
Звукорезонансна терапия-30лв(40мин)
Пакет-Аурадиагностика + звукорезонансна терапия-50лв(60мин)
С предварително записване на тел:0879 600 588 Здравка

Pin It on Pinterest

Share This