2019-02-08
18:00 - 19:30
Аура център "Самхита"

гр.Пловдив ул. Поп Манол 1, Plovdiv, Bulgaria

Медитация се състои от няколко етапа, като включва четире 15-минутни сцени.
Първо ще се отръсваме от всички натрупани в тялото проблеми, тежести, емоции; после с релаксиращ танц ще отпуснем тяло си и ще го направим по гъвкаво; следващ етап ще наблюдаваме какво се случва вътре и от вън; тогава ще сме гатови да минем към истински преживяванията, които всеки ще преживее по своя начин.

Кундалини медитация действа като енергиен душ, който Ви позволява да се отървете от натрупаното през деня, зарежда ви с енергията, връща свежест и лекота.

Хаотичната медитация, или Кундалини, или Надабрахма, всъщност не е медитация. Просто се настройвате по оопределен начин. Сякаш, ако сте видяли индийски класически музиканти. В продължение на половин час или час, понякога дори повече, те просто настройват инструментите си. Те завъртат копчетата, затегват или отслабват струните, а барабанистът проверява барабана – готов или не. Правят го половин час. Това не е музика, това е подготвене. Кундалини, всъщност, не е медитация, а само подготовка. Вие подготвяте инструмента си. Когато сте готови, тогава застанете в мълчание, после медитацията започва. Тогава Вие сте напълно в нея. Вие се събудихте, със скачане, танците, викове – това са всички начини да Ви направят малко по-бдителни от обикновено. След като сте бдителни – чакайте!
Чакането е медитация. Чакане с пълно осъсъзнаване. И тя идва, тя се спуска върху Вас, тя Ви заобикаля, играе около Вас, танцува около Вас. Тя Ви пречиства, преобразява.
ОШО

Цена 10лв
Тел.: 0988805113

Pin It on Pinterest

Share This