2019-04-19
18:00 - 20:00
Аура център "Самхита"

гр.Пловдив ул. Поп Манол 1, Plovdiv, Bulgaria

Здравейте приятели!
Kаним ви на първото събитие в Аура център « Самхита» да се потопите в загадъчният свят на Мехенди. Древен, лечебен ритуал за разкрасяване, наричане за любов и щастие.
На срещата ни всеки ще получи изящна рисунка с 100% натурална къна. Желаещит да пробват техниката за рисуване с конус, ще имат и тази възможност.
Ще научите също:
Кое е вълшебното растение, което използваме и как успява то да оцвети кожата ни с прекрасен кафяво-червен цвят?
Кои всъщност са всички необходими съставки за перфектната паста за рисуване?
Лечебните свойства и влиянието на къната върху здравето ни.
Какаво символизират красивите елементи, които използваме в дизайните?
По какво се различават стиловете в различните култури?
Как да запазим рисунката си възможно най-дълго време?
Какво е необходимо, за да започнем своето приключение в света на Мехенди, ако обичаме да рисуваме.

Тези теми и още всичко, което ви вълнува ще обсъждаме, докато ви рисувам. И както по-горе казах! По смелите и любопитни орт вас, ще могат да се възползват от възможноста да рисуват с мен.

Такса 20 лв
С предварително записване на тел.: 0988805113

За водещия:
Mаноела Игнатова – HENNA NOMAD
е хена артист , който черпи вдъхновение от различните култури и създава свой собствен стил мехенди. Последователка и ученичка на едни от световно известните художнички с къна, тя изучава различните стилове и характерните особености на дизайните от Индия, Мароко и Арабските държави. В днешно време дизайните не отговарят изцяло на местните декорации, традиции и вярвания, но съдържат смесица от импресии, които свързват миналото и настоящето.

Интересни вдъхновяващи статии, информация за предстоящи фестивали, партита и работилници, рецепти и качествени натурални продукти за Мехенди може да откриете на сайта www.indiartcafe.com. A ако имате път към Пловдив, заповядайте в ателието INDI ART CAFE – Ателие за рисуване с къна, където ще ви посрещнат с усмивка и ароматен чай.

Начало

Pin It on Pinterest

Share This