2019-09-21
14:00 - 16:00
Аура център "Самхита"

ул. Поп Манол 1А, Plovdiv, Bulgaria

Акупресурата е достъпен и безопасен метод за профилактика и лечение, доказал своята ефикасност през хилядолетията.
Основна цел на акупресурата е посредством натискане на определени точки по тялото да се стимулира потока на енергията и кръвта и да се постигне по-добър баланс във функциите на вътрешните органи и системи.
В този курс ще се научим да използваме най-важните точки в тялото за лечение на различни болести.
Ще чуете интересни случаи от практиката на китайски лекари.
Ще научете за 80 енергийни точки и подробна информация как да бъдат открити, с каква степен се натискат, какви са основните им функции и при какви болести се използват.
Водещ: Ани Пешева

Ани Пешева е живяла седем години в Китай. Получила е най-доброто от образованието и на Изтока, и на Запада – учила е китайска философия в Пекинския университет в Китай и е завършила Международни отношения в Станфордския университет в САЩ. После установила, че най-много от всичко би искала да изучава и изследва китайската медицина, метафизика и духовните учения на Изтока. Получава уникалния шанс да се срещне и обучава при едни от най-видните китайски специалисти, посвещавайки дълги години на тези науки и практики.
Автор е на книгите „КЛАСИЧЕСКА КИТАЙСКА АКУПРЕСУРА ПРИ 80 БОЛЕСТИ“, „ЛЕЧЕНИЕ С МОКСА“, „36 БИЛКИ ЗА ЗДРАВЕ“, „КИТАЙСКА АСТРОЛОГИЯ – 1 ЧАСТ: Звездите в четирите стълба на съдбата“ и „БЪЛГАРСКО-КИТАЙСКИ РАЗГОВОРНИК“.

21.09.2019 събота от 14.00 до 16.00
С предварително записване тел.: 0988805113
Цена 20лв

Pin It on Pinterest

Share This