2019-09-19
18:00 - 19:30
Аура център "Самхита"

ул. Поп Манол 1А, Plovdiv, Bulgaria

Седмият енергиен център «Сахасрара» отговорен за мозък, епифиза и оказва влияние върху целия организъм. Всяка дисфункция на центъра води до нервни разстройства, склероза, главоболие, мигрена. Ще премахванем енергийни блокажи и ще освобождим потока на енергия в тялото.
Това е център на духовността. Медитация, съзерцаването на пламък на свещ, наблюдаване течението на мислите си, без да въвличате емоциите си, усещане на енергийните потоци- фокусира ума върху едно нещо, спира хаотичното течение на мислите и Ви разтварят в Единното.

Йога практика и техники: „Баланс на чакрите и аурата“ – цели да балансира енергийните центрове в нас чрез йога пози, дихателни упражнения, визуализации и др. техники ще насочваме енергийните потоци към дадена част от тялото.

Всеки от нас – е нещо повече от физическото тяло, ние сме сложна енергийна система. Която е съставена от енергийни центрове или чакри. Те определят енергетиката и здравето на човека, което до голяма степен определя отношенията ни с другите, нашите действия, емоции и чувства.
Енергийния поток на чакрата може да бъде в дисхармония в резултат на небалансираност или стрес в емоционален, ментален или душевен аспект. Тази дисхармония може евентуално да причини физическо заболяване.
Ще научите какви упражнения, минерали, аромати, храни, мантри, мудри и др. активират определената чакра. Как да наситим с енергия цялото си тяло, да възвърнем здравето си и сигурността в себе си.

Редовното изпълнение на упражненията и медитацията за оцеляване Ви дават здравето, физическата сила, помагат за изграждането на самоувереност, търпение, стабилност, издръжливост, спокойствие и адекватно възприемане на света около нас.

Всеки може да участва в практиката без значение дали практикува йога или не!

Вторник и четвъртък от 18.00 до 19.30
С предварително записване на тел.: 0988805113

Цена: 1 практика -10лв
7 практики – 56лв

Pin It on Pinterest

Share This