2019-09-12
18:00 - 19:30
Аура център "Самхита"

ул. Поп Манол 1А, Plovdiv, Bulgaria

С балансиращи асани за шести енергиен център «Аджна» ще възстановим в пълен обем работата на всичките чакри, което ще доведе до пречистване и обновяване на енергетиката, и, като следствие – до изцеляване на всички заболявания, подмладяване на организма. Този център е свързан с хипофизата, затова в зависимост от това, дали функцията му е понижена или повишена, съответствено намалява или се увеличава синтезирането на хормоните.
При дисбаланс възниква паника и стрес, на физиологично ниво: безсъние, мигрена, проблеми с паметта, глухота, синузити, нарушение на кръвообращението в главния мозък, мозъчни тумори, болки в шията и други части на гръбнака.
Медитация пречиства мисленето, освобождава от тревоги и страхове, позволява да чуеш вътрешния си глас и да вземеш правилно решение. ще усилим воля, устойчивост и целеустременост, вяра в себе си.

Йога практика и техники: „Баланс на чакрите и аурата“ – цели да балансира енергийните центрове в нас чрез йога пози, дихателни упражнения, визуализации и др. техники ще насочваме енергийните потоци към дадена част от тялото.

Всеки от нас – е нещо повече от физическото тяло, ние сме сложна енергийна система. Която е съставена от енергийни центрове или чакри. Те определят енергетиката и здравето на човека, което до голяма степен определя отношенията ни с другите, нашите действия, емоции и чувства.
Енергийния поток на чакрата може да бъде в дисхармония в резултат на небалансираност или стрес в емоционален, ментален или душевен аспект. Тази дисхармония може евентуално да причини физическо заболяване.
Ще научите какви упражнения, минерали, аромати, храни, мантри, мудри и др. активират определената чакра. Как да наситим с енергия цялото си тяло, да възвърнем здравето си и сигурността в себе си.

Редовното изпълнение на упражненията и медитацията за оцеляване Ви дават здравето, физическата сила, помагат за изграждането на самоувереност, търпение, стабилност, издръжливост, спокойствие и адекватно възприемане на света около нас.

Всеки може да участва в практиката без значение дали практикува йога или не!

Вторник и четвъртък от 18.00 до 19.30
С предварително записване на тел.: 0988805113

Цена: 1 практика -10лв
7 практики – 56лв

Pin It on Pinterest

Share This