2019-02-10
10:00 - 19:00
Хотел Тракия

бул.Съединение 18, Haskovo, Bulgaria

КУНДАЛИНИ МЕДИТАЦИЯ ЗА ЗАЗЕМЯВАНЕ
Кундалини медитация действа като енергиен душ, който Ви позволява да се отървете от натрупаното през деня, връща свежест и лекота. Медитация се състои от няколко етапа и разработена техника включва четире 15-минутни сцени.
Хаотичната медитация, или Кундалини, всъщност не е медитация. Просто се настройвате по оопределен начин. След като се настроите и сте бдителни – чакайте!
Цена: 10лв.(60мин.групова медитация)

СНИМКА НА АУРАТА
Диагностика на аурата и енергийните центрове на човека
С АУРА КАМЕРА разбери цвета, размера и целостта на твоята Аура. В какво състояние е твоето енергийно здраве и нивата на енергии в чакрите. Всяка чакра отговаря за определени качества на характера и за определени органи. Ще може да разберете, къде точно е проблемът и как да го решите. Ще получите специални препоръки, как да работите над проблемната чакра. С какви минерали, аромати, храни, мантри и др. може да я активирате. Цялата информация с цветна снимка на своята аура и пълна картина на нивата на енергиите в чакрите с подробно текстово обяснение и препоръки ще получите в електронен вариант.
Цена: 30 лв.(30мин.)

ЗВУКОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ
Подарете си невероятно преживяване с ЗВУКОРЕЗОНАНСНА ТЕРАПИЯ с тибетски пеещи купи. Те ще премахнат напрежението в тялото ви и енергийните блокажи, а самоизцеляващите сили ще започнат своето действие в организма. Купите вибрират с честотата на отделните органи на нашето тяло. При поставянето на купите на определените зони по тялото и около него, произтичащите резонансни вълни стимулират тялото да създаде своя собствена хармонична честота и помагат за създаването на лечебни вълни, които пречистват вашето тяло от негативната и застояла енергия. За терапията се изискват удобни дрехи.
Цена: 30 лв. (30-40мин)

Пакетна цена диагностика на аурата + масаж с тибетски пеещи купи: 50лв. Продължителност 60мин.

Записване на тел: 0879 600 588 Здравка
Кундалини медитация за заземяване
09-10.02.2019г., събота и неделя от 10.00ч. до 11.00ч. –
Индивидуални терапии и аурадиагностика
09-10.02.2019г., събота от 11.00ч. до 19.00ч., неделя от 11.00ч. до 16.00ч

www.auracentersamhita.com
Виктория Цуркан- собственик и управител на Аура център“Самхита“, гр.Пловдив.
енерготерапевт, звукотерапевт, специалист по работа с Аура Камера в аура диагностика, балансиране на електромагнитно поле, звукорезонансна терапия с тибетски пеещи купи.
„Квестланд„ гр. Москва. Certified coaching by Cecile Roubaud in The Chakra Pilgrimage: self knowledge trough the analysis and balance of chakras.
„Bulgarian Association of Hypnosis„ training in Hypnosis and Hypnotherapy.

Pin It on Pinterest

Share This