Регресия, рейки, медитация

Медитация:

насочена към балансиране и и лекуване на тялото, ума и душата – чрез абсорбиране на негативната енергия и превръщането й в позитивна енергия, чрез успокояване на мозъка и нервната система и намаляване на умственото напрежение, чрез смекчаване на емоционални травми и деструктивно емоционално програмиране, чрез снемане на безспокойството, страха, чрез предпазване от замърсяване на най – фините нива, чрез насърчаване на самосъзнанието и личните прозрения, баланса, творчеството, увереността, чувствителността, мотивацията, чрез подобряване на личната сила и способността за пълноценно изживяване на живота, чрез изваждане на повърхността онова, което човек знае подсъзнателно, чрез премахване на илюзиите и разкриване на истината.

Рейки:

Когато всички чакри са балансирани, енергиите на тялото ни свободно протичат през тях, не срещат никакви пречки и така тялото функционира на оптимален режим.

“Chakra”- “Чакра” е дума която произхожда от санскритски и буквално означава “колело”. Тези “колела” или “ енергиини вихри” съответстват на определени положения на нашето физическо тяло, нашето съзнание,нашето развитие и нашия живот. Докато в човешкото тяло има хиляди такива протичащи енергии,седемте най-мощни са разположени от основата на гръбнака до най-горната част на главата.
Енергията е дума която е разпространена в много области на алтернативната медицина, включително и Reiki( Рейки е форма на алтернативна медицина, разработена (преоткрита) през първата половина на 20 век от Д-р Микао Усуи в Япония. Вярва се, че Рейки енергията протича през тялото и ръцете на лечителя и достига реципиента или местата, нуждаещи се от енергия или лечение. Най-забележимият, незабавен ефект от процедурата обикновено е състояние на дълбока релаксация, както и прилив на сила и енергия). Биомагнетичните пулсации от ръцете на Рейки Майстора са в честотен обхват с мозъчните вълни и научните изследвания на честотите необходими за оздравителен процес показали, че те преминават напред и назад през целия обхват на терапевтичните честоти и по този начин те могат да стимулиратоздравяването на всяка една част от тялото.
Рейки е понятие, което вече е познато по целия свят, като японското изкуство за естествено изцеление чрез полагане на ръце, открито на границата на нашето столетие от Микао Усуи. Този метод е бил известен още в дълбока древност. В периода на земния живот на Исус много болни са идвали при Него и „Той, като полагал ръка на всеки от тях, ги изцелявал“ (Евангелие от Лука 4,40)
Самата дума Рейки означава духовната енергия на Вселената и се състои от два йероглифа: Рей и Ки. Рей е божествено съзнание, мъдрост, идваща от Бога. Ки (чи, прана) – жизнената енергия, която е присъща на всичко живо на земята. Рейки е състояние, възникващо при съединението на земята и небето, при което човек се явява проводник, съединяващ ги в едно цяло.
Именно с тази енергия работят всички лечебни системи в света. Но за разлика от тях, при метода на Микао Усуи благодарение на специална „настройка“, човекът получава възможност безпрепятствено да получава и предава вселенска енергия на всички живи същества – хора, животни, растения, като при това не полага никакви усилия и не употребява своята собствена енергия.
Процесът на оздравяването става на всички нива на вътрешните ресурси на организма и не изисква никакво вмешателство отвън.
Лечебната система Рейки възстановява в човека равновесието на всички системи и вътрешната хармония на целия организъм, изцелява физическото тяло, емоциите, ума и душата, връща чувството за спокойствие, безопасност и просперитет.
Чрез рейки сеанси може да се балансират чакрите и да се укрепва енергийното състояние на организма, както и общото физическо и психическо състояние на човек.
Иницирането в рейки дава възможност на всеки човек да провежда тази енергия за винаги.

Facebook Events

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1A (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This