Програма „Баланс“
на психическо, енергийно и физическо ниво

7 дни – за пълно енергийно възстановяване. Всеки ден е уникален и неповторим със своята енергия и усещания. Ще научите с какъв цвят, каква храна, минерали и др. методи може да заредим аурата и всяка от 7- чакри.

Терапия включва:

1 Аура диагностика

Ще направим снимка с Аура Камера и ще:

 • анализираме емоционално- енергийното състояние
 • разберем цвета, форма, размера и целостта на Вашата Аурата.
 • получим пълна картина на енергийното здраве и нивата на енергии в чакрите. 
 • Ще разгледаме една по една чакрите, и ако има дисбаланс ще разберете как може да се въдейства върху човешката биоенергетика, оптимизирайки работата на енергийни центрове.
 • Цялата информация с цветна снимка на своята аура и пълна картина на нивата на енергиите  в чакрите с подробно текстово обяснение и препоръки ще  получите в електронен вариант.

2 Звукорезонансна терапия

С тибетски пеещи купи ще изчистим външни вредни въздействия и ще повишим  енергиен потенциал и само-изцеляващите сили ще започнат своето действие в организма. Напрежението в тялото и  енергийните блокажи ще се премахнат.

    Терапията  с пеещи купи има  оздоровителен ефект:

 • Намалява стрес, напрежението и негативни емоции.
 • Хронично свръх напрежение
 • Главоболие
 • Проблеми с храносмилането
 • Насърчава по-дълбоко дишане
 • Подобрява концентрация на вниманието, особено при хиперактивни деца.
 • Балансира полукълба на мозъка и хармонизира тялото, разум и душата.

3 Йога

Йогата е метод за работа с тялото, дишането, съзнанието, постоянното изучаване и промяната на самия себе си. Йогата усъвършенства тялото и балансира енергите в чакрите. Чрез изпълняването на определени  асани, човек придобива физическо и психическо здраве.

 • Ще научете какви групи асани засилват енергията в определена чакра.
 • Йога ще ви помогне успешно да преодолявате трудностите и да възпитаете в себе си удовлетвореност от съдбата и значително да повишите качеството на живота си.

4 Дишане

Дихателни практики дават способност да се  расширят граници на съзнателното и безсъзнателното съзнания. Дишане укрепва имунитета и подмладява, като поддържа жизнената сила в баланс.

Със специфични ритми на дишане:

 • ще освободим енергия от зажавшегося блока.
 • ще премахванем стреса,
 • ще се научим да поддържаме различни органи и системи в тялото си
 • ще възстановим мира на ума и ефективно ще се справим с отрицателните емоции и предизвикателствата.

5 Цветотерапия

„Цветотерапията открива способността ни за възприятие. Това е един от най-ефективните методи за лечение на психосоматичните заболявания” – казва психолога Светлана Ройз.

Електромагнитното излъчване прониква през тъканите на тялото, предизвиквайки вибрации в клетките. За това методът цветолечение е приложим дори при хора с лошо зрение.

 • С устройството със светлинна и звукова стимулация «PSIQ» ще балансираме лявото и дясното полукълбо и максимално бързо ще въстановим энергетически центрове.
 • Ще работим с „Чакрални символи“ и аффимации.
 • Ще визуализираме с образи на цветя с различни цветове. В нашата генетична памет има информация за енергийната структура на цветята. Това ще настрои цялата ни енергетика по същия начин.

Мозъка и нервната система са в състояние самостоятелно да влизат в желаното състояние – те изискват само една нежна и ненатрапчива помощ.

6 Електро-магнитна стимуляция

    С електроимпулсни масажни джапанки, ще активираме Биологично Активни Точки на стъпалата на краката. Там се намират едни от най важните точки  и по меридиани кото са проводници на енергия ще разблакираме и ще активираме енергия в тялото.

    Крайната цел е да се постигне естествено ускоряване на метаболизма, в пълно съответствие с природата на организма, използвайки само естествените процеси в тялото.

7  Звукотерапия

На всеки енергиен център от седемте «аз» на човека, съответства определена нота на октавата от «до» до «си». Разберете, как звучат тези тонове.

При произнасянето на определени звуци тялото резонира с определена честота.

Повтарянето на мантрата възпроизвежда вибрациите, които активират в чевек энергийни  центри  които на своя ред влияят на связани с тях жизнено важни органи.

Това е начин за регулиране и настройване  на ума. При редовно практикуването на мантрата тя започва да носи удоволствие и радост, ще настъпи хармонизиращият й ефект.

Когато всички седем енергийни центъра са открити и добре развити, човешката енергийна система е в състояние на хармония и пълно равновесие. Човек в това състояние е самоуверен и щастлив със себе си. Всичко , което прави е сполучливо  –  в семейство, в кариера и др..

Контролна снимка – безплатно!

Виктория Цуркан

Виктория Цуркан

собственик и управител на Аура център“Самхита“

Енерготерапевт, звукотерапевт, специалист работа с Аура Камера в аура диагностика, балансиране на електромагнитно поле и звукова терапия с тибетски пеещи купи.

„Квестланд„ гр. Москва. Certified coaching by Cecile Roubaud in The Chakra Pilgrimage: self knowledge trough the analysis and balance of chakras.

„Bulgarian Association of Hypnosis„ training in Hypnosis and Hypnotherapy.

Тел: 0988 805 113
E-mail: victoria@auracentersamhita.com

Валерия Аксенова

Валерия Аксенова

семеен психолог ( "СМ -Клиник", г.Москва )

Процедурен(processwork diploma) психотерапевт, сертифициран травмотерапевт, провеждащ психологически тренинги, член на професионалната Процедурна общност ( Russian Association of Process Oriented Psychology),  участник в международната сертификационна програма по процедурна психология IAPOP (Portland, USA) , мастер-практик по балансиране на електромагнитното поле на човека, по метода на П.Даброу(USA)

Тел: 0878 910 981

Facebook Events

Запиши се

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1 (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This