Възстановяваща програма „Баланс за 7 дни“

7 дни – за пълно енергийно възстановяване. Всеки ден е уникален и неповторим със своята енергия и усещания. Ще научите с какъв цвят, каква храна, минерали и др. методи може да заредим аурата и всяка от 7- чакри.

Терапия включва:

1. Аура диагностика.

Ще направим снимка с Аура Камера и ще:

• анализираме емоционално- енергийното състояние;
• разберем цвета, форма, размера и целостта на Вашата Аура;
• получим пълна картина на енергийното здраве и нивата на енергии в чакрите;
• разгледаме една по една чакрите, и ако има дисбаланс ще разберете как може да се въдейства върху човешката биоенергетика, оптимизирайки работата на енергийни центрове.
• Цялата информация с цветна снимка на своята аура и пълна картина на нивата на енергиите в чакрите с подробно текстово обяснение и препоръки ще получите в електронен вариант.

2. Звукорезонансна терапия.

С тибетски пеещи купи ще изчистим външни вредни въздействия и ще повишим енергиен потенциал и самоизцеляващите сили ще започнат своето действие в организма. Напрежението в тялото и енергийните блокажи ще се премахнат.
Терапията с пеещи купи има оздравителен ефект:
• Намалява стрес, напрежението и негативни емоции.
• Хронично свръх напрежение
• Главоболие
• Проблеми с храносмилането
• Насърчава по-дълбоко дишане
• Подобрява концентрация на вниманието, особено при хиперактивни деца.
• Балансира полукълба на мозъка и хармонизира тялото, разум и душата.

3. Йога.

Йогата е метод за работа с тялото, дишането, съзнанието, постоянното изучаване и промяната на самия себе си. Йогата усъвършенства тялото и балансира енергите в чакрите. Чрез изпълняването на определени асани, човек придобива физическо и психическо здраве.
• Ще научете какви групи асани засилват енергията в определена чакра.
• Йога ще ви помогне успешно да преодолявате трудностите и да възпитаете в себе си удовлетвореност от съдбата и значително да повишите качеството на живота си.

4. Дишане.

Дихателни практики дават способност да се расширят граници на съзнателното и безсъзнателното съзнания. Дишане укрепва имунитета и подмладява, като поддържа жизнената сила в баланс.
Със специфични ритми на дишане:
• ще освободим енергия от зажавшегося блока.
• ще премахванем стреса,
• ще се научим да поддържаме различни органи и системи в тялото си
• ще възстановим мира на ума и ефективно ще се справим с отрицателните емоции и предизвикателствата.

5. Цветотерапия.

„Цветотерапията открива способността ни за възприятие. Това е един от най-ефективните методи за лечение на психосоматичните заболявания” – казва психолога Светлана Ройз.
Електромагнитното излъчване прониква през тъканите на тялото, предизвиквайки вибрации в клетките. За това методът цветолечение е приложим дори при хора с лошо зрение.
• С устройството със светлинна и звукова стимулация «PSIQ» ще балансираме лявото и дясното полукълбо и максимално бързо ще въстановим энергетически центрове.
• Ще работим с „Чакрални символи“ и аффимации.
• Ще визуализираме с образи на цветя с различни цветове. В нашата генетична памет има информация за енергийната структура на цветята. Това ще настрои цялата ни енергетика по същия начин.

Мозъка и нервната система са в състояние самостоятелно да влизат в желаното състояние – те изискват само една нежна и ненатрапчива помощ.

6. Електромагнитна стимулация.
С електроимпулсни масажни джапанки, ще активираме Биологично Активни Точки на стъпалата на краката. Там се намират едни от най важните точки и по меридиани кото са проводници на енергия ще разблакираме и ще активираме енергия в тялото.
Крайната цел е да се постигне естествено ускоряване на метаболизма, в пълно съответствие с природата на организма, използвайки само естествените процеси в тялото.
7. Звукотерапия.

На всеки енергиен център от седемте «аз» на човека, съответства определена нота на октавата от «до» до «си». Разберете, как звучат тези тонове.
При произнасянето на определени звуци тялото резонира с определена честота.
Повтарянето на мантрата възпроизвежда вибрациите, които активират в чевек энергийни центри които на своя ред влияят на связани с тях жизнено важни органи.
Това е начин за регулиране и настройване на ума. При редовно практикуването на мантрата тя започва да носи удоволствие и радост, ще настъпи хармонизиращият й ефект.

Когато всички седем енергийни центъра са открити и добре развити, човешката енергийна система е в състояние на хармония и пълно равновесие. Човек в това състояние е самоуверен и щастлив със себе си. Всичко , което прави е сполучливо – в семейство, в кариера и др..

Контролна снимка – безплатно!

Виктория Цуркан

Виктория Цуркан

собственик и управител на Аура център“Самхита“

Енерготерапевт, звукотерапевт, специалист работа с Аура Камера в аура диагностика, балансиране на електромагнитно поле и звукова терапия с тибетски пеещи купи.

„Квестланд„ гр. Москва. Certified coaching by Cecile Roubaud in The Chakra Pilgrimage: self knowledge trough the analysis and balance of chakras.

„Bulgarian Association of Hypnosis„ training in Hypnosis and Hypnotherapy.

Тел: 0988 805 113
E-mail: victoria@auracentersamhita.com

Facebook Events

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1A (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This