Медитативна практика

насочена към балансиране и и лекуване на тялото, ума и душата – чрез абсорбиране на негативната енергия и превръщането й в позитивна енергия, чрез успокояване на мозъка и нервната система и намаляване на умственото напрежение, чрез смекчаване на емоционални травми и деструктивно емоционално програмиране, чрез снемане на безспокойството, страха, чрез предпазване от замърсяване на най – фините нива, чрез насърчаване на самосъзнанието и личните прозрения, баланса, творчеството, увереността, чувствителността, мотивацията, чрез подобряване на личната сила и способността за пълноценно изживяване на живота, чрез изваждане на повърхността онова, което човек знае подсъзнателно, чрез премахване на илюзиите и разкриване на истината.

Водена медитативна практика „Прощавам на себе си“

Самообвиняваме ли се за „грешки“ от миналото?
Измъчва ли ни понякога чувството, че не сме направили това, което е било нужно?
Осъждаме ли се заради това, че сме допуснали някой да ни използва, потиска или обижда, а ние не сме имали силата да се защитим?

Какво е прошката? – Един от основните пътища за постигане на вътрешен мир и душевен покой. Прошката е освобождаване. Прошката е изцеление.

♥ Тази медитативна практика ще стимулира осъзнаването, че „човешко е да се греши“, и че грешките ни са наши учители, благодарение на които вървим по пътя на личното си израстване.
♥ Тази медитативна практика ще ни подкрепи да не възприемаме акта на опрощение като забравяне и оправдаване на собствените ни постъпки и като стопиране процеса на развитието ни. Осъждайки се в никакъв случай не ще стимулира развитието ни към това да сме по – добри и по – заслужаващи.
♥ Тази медитативна практика ще ни научи да поемаме отговорност за своите действия и да си даваме шанс да започнем на чисто, именно по пътя на прошката към самите себе си.
♥ Тази медитативна практика ще ни насърчи да се приемем такива, каквито сме и да се обичаме, за да можем да извадим най – доброто от себе си, разгръщайки пълния си потенциал.
♥ Тази медитативна практика ще създаде благоприятна почва да простим на другите и да се освободим от миналото, прощавайки първо на самите си. Само тогава ще можем да обичаме истински и да споделяме любовта си с другите, без да се страхуваме, без да мразим и нараняваме.

„Готовността да си простиш е необходимата стъпка към постигането на хармония с всички принципи на Вселената“ – Уейн Дайър

„Не можеш да простиш на някого, ако първо не си простил на себе си“ – Алберт Швайцер

Александра Георгиева

Александра Георгиева

йога учител, рейки лечител, политолог

Юрист по образование, Александра се разграничава от адвокатската си практика, следвайки устрема на същността си – онова разбиране и възприемане на света, живота, взаимодействията и взаимоотношенията, връзката „причина -следствие“, заложено в Източната Мъдрост и нейните „деца“- Йога, Рейки, Аюрведа. Лично изпитала преди повече от 10г. лечебната сила на Енерията Рейки, Александра получава посвещение Мастер Лечител и Мастер Учител в Системата, за да предава нанататък.

Аюрведа – чиято цел е да поддържа здравето и дълголетието на човешкия живот.

Тел: 0886 472 913

Facebook Events

Запиши се

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1 (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This