Психологически срещи и трансформиращи игри

Групови срещи и специални трансформиращи игри с метафорични карти, които превръщат проблемите в решение, и ви дават достъп до истинското Аз и неговите нужди.
Това е невероятен, безопасен и завладяващ начин за работа с подсъзнанието за да се отървете от всички оплаквания и тежки истории от миналото. Игрите ще Ви позволят автоматично да се отървете от всички блокове в живота Ви които блокират изобилие, енергия, творчество и връзката на любовта.

Всяка събота ще се занимаваме с такива важни теми като: приемане на себе си, установяване на контакт с вътрешни ресурси, подобряване на отношенията в двойката и в семейството с помощта на завладяващи психологически игри.

Игрите ще Ви дадат не само добро настроение, но и моменти на просветление, прозрение и възможности за духовен растеж. По лесен начин ще можете да осъзнаете и да пуснете тъжните истории на миналото. За да видите причините за случилото се, наистина да простите, да бъдете без болка, гняв, неприятности и други чувства, които не ви дават мир ида погледнете на живота си по нов начин.

Валерия Аксенова

Валерия Аксенова

Семеен психолог ( "СМ -Клиник", г.Москва

Процедурен(processwork diploma) психотерапевт, сертифициран травмотерапевт, провеждащ психологически тренинги, член на професионалната Процедурна общност ( Russian Association of Process Oriented Psychology), участник в международната сертификационна програма по процедурна психология IAPOP (Portland, USA) , мастер-практик по балансиране на електромагнитното поле на човека, по метода на П.Даброу(USA)

Facebook Events

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1A (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This