Карти таро и други метафорични карти

Нови начини на работа с подсъзнанието. Да се запознаем с двата вида на реалноста която влияе на нас. Специална техника под форма на игра с  метафорични карти, която ще превръне проблемите в решение и ще ви даде достъп до истинското А3 и неговите нужди.

Вие сте в състояние да промените всичко, което искате, просто не  говорите на никого за това, защото мнозина не вярват … Но напразно …

Всеки има свръхестествени сили, но единици имат  вяра в себе си. Винаги можете да затворите очите си на това, което виждате, но не можете да затворите сърцето си на това, което чувствате.

Ще  научим Вас да вярвате в това, което другите не вярват, да чувствате, да виждате и да чувате това, което другите не могат да си позволят …

И, следователно, да получите това, което другите не могат да приемат!

Виктория Цуркан

Виктория Цуркан

собственик и управител на Аура център“Самхита“

Енерготерапевт, звукотерапевт, специалист работа с Аура Камера в аура диагностика, балансиране на електромагнитно поле и звукова терапия с тибетски пеещи купи.

„Квестланд„ гр. Москва. Certified coaching by Cecile Roubaud in The Chakra Pilgrimage: self knowledge trough the analysis and balance of chakras.

„Bulgarian Association of Hypnosis„ training in Hypnosis and Hypnotherapy.

Тел: 0988 805 113
E-mail: victoria@auracentersamhita.com

Валерия Аксенова

Валерия Аксенова

семеен психолог ( "СМ -Клиник", г.Москва )

Процедурен(processwork diploma) психотерапевт, сертифициран травмотерапевт, провеждащ психологически тренинги, член на професионалната Процедурна общност ( Russian Association of Process Oriented Psychology),  участник в международната сертификационна програма по процедурна психология IAPOP (Portland, USA) , мастер-практик по балансиране на електромагнитното поле на човека, по метода на П.Даброу(USA)

Тел: 0878 910 981

Facebook Events

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1A (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This