Практики за активиране на женската енергия

Тайната и мистерията на една жена започват с най-простите неща. Всяка жена вече има чувство за красота, само в този бърз свят забравяме процеса и се стремим да постигнем целта по-бързо. Трябва да спрете малко, да си поемете дълбоко дъх и да се наслаждавате на живота, без да се отдавате на суетни мисли …

Тук ще използваме различни техники и ще получите информация за изчистване и отключване на нашата женската сила и мощ. Ще разберете как да се зареждаме от природата, да задържаме своята женска енергия и как да я използваме в различни ситуации в живота. Важно е да си наясно какво искаш, какви са твоите ценности и да не позволяваш на никого да ти налага своето мнение.

Защо едни жени са в състояние да реализират мечтите си такива каквито са, а други не успяват. Защо едни жени привличат мъжете, а други не. Защо едни са млади, успешни и щастливи и къде е тайната за това? Каква е тайната да овладеем напълно своята женска сила и присъствие, независимо дали сме на работното си място, в спалнята или на среща.

От къде идва тази енергия, дали е по рождение или можем да я развием? Разбира се, че можем да я развием! Знанията и практиката са за това. И тази жена, която е имала мъдростта и е знаела тайните и е умеела да използва своята енергия, винаги е притежавала невероятна мощ и сила. Тя винаги е изпълвала със сияние, всяко място което е посещавала. Мъжете са били готови да дадат живота си за нея.

СКЪПИ ДАМИ, ПОДАРЕТЕ СИ, ТОВА НЕЗАБРАВИМО ИЗЖИВЯВАНЕ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ ВАС САМИТЕ!

Елена Лозкова

Елена Лозкова

Поетеса, водеща на женски практики

Поетеса на ститохосбирка “Богинята в мен“, създател на специфични практики „ Родена съм: Жена“, „Омайваща жена“ основател на езикова школа “Папагали“ в гр. Пловдив.
Тел:0897 491 466

Facebook Events

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1A (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This