Диагностика на аурата и енергийните центрове

СНИМКА НА АУРАТА

Снимка на аурата с Аура камера и диагностика на енергийните центрове

Много от нас дълбоко в душата си осъзнават, че в живота нещо им липсва, но повечето хора игнорират тези смътни усещания. За щастие съществува прекрасна възможност да определим жизненото си призвание. Такова средство е изучаването на собствената аура. Нашите мисли, емоции и нагласи са отразени в Аурата! Снимка и анализ на Аура и чакри определят основните проблеми, които могат да влияят на физическото и психическо ни здраве.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА САМАТА ДИАГНОСТИКА?

Аура Камера е система която основно изчислява данните благодарение на биосензори, измервайки температурата и електромагнитното поле на лявата ръка на човека. Тези данни са взаимно свързани и се обработват от компютърна програма, която визуализира емоционално-енергетичното състояние на човека. Всички физиологични данни се изчисляват  което позволява да се идентифицират и да се покажат като изображения на аурата в цветове, нейната големина, информация за чакрите, както и баланс на Ин и Ян енергиите в организма. Има ли блокажи или енергийно замърсяване в аурата.

ДИАГНОСТИКАТА НА АУРАТА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ ДА:

  • Какво означават цетовете на аурата. Как работят енергийни центрове на човек. Как органите, които се намират в близост до чакрите, са свързани с тяхното функциониране. Дали си индиго или кристален човек, интимна сфера и съвместимост.
  • Разберете в дълбочина своите качества, силните си страни, както и аспектите, върху които да работите и да подобрявате.
  • Осъзнаете зависимостта между емоционалното си състояние и вашето физическо здраве. Ще може да разберете, къде точно е проблемът и как да го решите.
  • Научите да контролирате своето психо-емоционално състояние и да смекчите въздействието на външни влияния, при избор на най-добрите решения в трудни или деликатни ситуации.
  • Виждате промените след духовни практики, йога, кристалотерапия и други техники върху вашето цялостно състояние.
  • Оцените как вашата психическа нагласа води до положителен ефект върху вашата аура.
  • Ще получите специални препоръки, как да работите над проблемната чакра и как да използвате външни енергийни източници в различни ситуации в живота.  С какви минерали, аромати, храни, други техники може да я активирате.

 

Профилактиката, несъмнено, е по-добро средство от лечението. При появата на първите тревожни симптоми не отлагайте за дълго време решаването на проблема.

Цялата информация с  цветна снимка на своята аура и пълна картина на нивата на енергиите  в чакрите с подробно текстово обяснение и препоръки ще  получите в електронен вариант.

Виктория Цуркан

Виктория Цуркан

собственик и управител на Аура център“Самхита“

Енерготерапевт, звукотерапевт, специалист работа с Аура Камера в аура диагностика, балансиране на електромагнитно поле и звукова терапия с тибетски пеещи купи.

„Квестланд„ гр. Москва. Certified coaching by Cecile Roubaud in The Chakra Pilgrimage: self knowledge trough the analysis and balance of chakras.

„Bulgarian Association of Hypnosis„ training in Hypnosis and Hypnotherapy.

Тел: 0988 805 113
E-mail: victoria@auracentersamhita.com

Facebook Events

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1A (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This