Аура център „Самхита“

Очила – възглавнички Асония

Разработени са с цел постигане на максимален комфорт при заспиване. Способстват за премахването на напрежението на очите натрупано през деня. Подобряват зрението и изглаждат бръчиците покрай очите.

Пълнежът е  микрогранули, хиляди пъти по-малки от частици на нишесте или талк, в основата на производството са нанотехнологии.  Този уникален пълнеж притежава редицa свойствата,благодарение на които се получават положителни терапевтични ефекти.

Проблема на главния мозък се явява това, че около 15 %  oт електрическите импулси се натрупват в неговите клетки във вид на остатъчно «статично» електричество, което води до умора, затормозяване, забавяне на реакциите, нарушаване на съня. Микрогранулите притежават свойство на диелектрик, способен да отразява и да направлява за сметката на вдлъбната повърхност електрически импулси , което излъчва главния мозък, това позволява на човека да спи и да сънува ярки сънища, освобождавайки се от натрупано «статично» електричество.

Второто свойство на микрогранулите – способността к акумулацията и разпределянето на собствената топлина на човешкото тяло, което губи се от организъма чрез инфрачервено излъчване.

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1 (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This