Аура център „Самхита“

Очила – възглавнички Асония

Разработени са с цел постигане на максимален комфорт при заспиване. Способстват за премахването на напрежението на очите натрупано през деня. Подобряват зрението и изглаждат бръчиците покрай очите.

Пълнежът е  микрогранули, хиляди пъти по-малки от частици на нишесте или талк, в основата на производството са нанотехнологии.  Този уникален пълнеж притежава редицa свойствата,благодарение на които се получават положителни терапевтични ефекти.

Проблема на главния мозък се явява това, че около 15 %  oт електрическите импулси се натрупват в неговите клетки във вид на остатъчно «статично» електричество, което води до умора, затормозяване, забавяне на реакциите, нарушаване на съня. Микрогранулите притежават свойство на диелектрик, способен да отразява и да направлява за сметката на вдлъбната повърхност електрически импулси , което излъчва главния мозък, това позволява на човека да спи и да сънува ярки сънища, освобождавайки се от натрупано «статично» електричество.

Второто свойство на микрогранулите – способността к акумулацията и разпределянето на собствената топлина на човешкото тяло, което губи се от организъма чрез инфрачервено излъчване.

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1A (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This