Аура център „Самхита“

Нано-възглавница асония

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ВЪЗГЛАВНИЦА АСОНИЯ?

 Още в 70-те години на 20 век редица клиники във военно-космическата индустрия на Русия са използвали високоефективни технологии за ускоряване на зарастване от изгаряния и друг вид контузии и наранявания.

Пациентите са се разполагали в легнало положение на огромни матраци състоящи от уникален напълнител( от кухи микросфери, със свойството на псевдотечност)и като че ли са «плували» в тях.В резултат на това възстановяването се е ускорявало няколко пъти, възстановявал се е пълноценният сън, премахвали се стресовите напрежения на нервната система, депресията е изчезвала.През 2006 г. този уникален пълнител е бил използван за създаване на възглавница Асония с битово предназначение.

Така, постиженията на високите технологии сега са достъпни за всички хора. В допълнение към  възглавницата под търговската марка Асония се произвеждат : колани, наколенници, валяци, и т.н. Възглавница Асония няма аналози върху способността на пълнителя да акумулира инфрачервено излъчване на човешкото тяло.

БЛАГОПРИЯТНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ НА ОРГАНИЗМА.
Възглавница Асония – централен оздравителен продукт на тази серия, оказващ мощно благоприятно въздействие на организма:
-Възстановяване на пълноценния сън
-Премахване на стреса
-Подобряване на мозъчното кръвообращение
-Премахване на главоболието
-Премахване на болките при остеохондроза и др.
-Премахване на «синдром на хроничната умора»
-Подобряване на умствената и физическа работоспособност
-Ефективно отпускане на напрегнатите мускули
-Противоалергичност
-Стимулира изработването на колаген
-Бодрост през целия ден

ПРИЗНАНИЕ НА ЕФЕКТИВНОСТТА
В продължение на няколко години от използването на възглавница Асония е натрупан голям опит в  получаването на  оздравителни резултати , които убедително свидетелстват за нейните чудесни възможности.
Възглавница «Асония»  е  призната като дипломант на конкурса «100 от най-добрите стоки на Русия». Лауреати и дипломанти на конкурса са станали най-качествените и потребявани стоки и услуги, представени на руския пазар.

ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМАМЕ ВЪЗГЛАВНИЦА «АСОНИЯ»?
Ако тя е само удобно средство за сън, то тя  просто би била добра ортопедична възглавница и толкова. Но не само това! Благодарение на  чудесните свойства на напълнителя, възглавницата притежава и многобройни терапевтични ефекти.
За това, възглавницата можем да разглеждаме  като специфичен терапевтичен апарат, способен ефективно да помага при лекуване на различни заболявания.
Помислете, колко време, сили и средства ви  струват всякакъв вид изследвания, за най-различни процедури в оздравителни центрове, за лекарства… Колко  различни загуби и не само в материален план – са свързани с погрешни диагнози.
Благодарение на възглавница «Асония» ние бихме могли съществено да спестим подобни неприятности. Да избегнем  мнозина недъзи и техните последствия.
В края на краищата просто съществено да подобрим качеството на живота си .

Свойства на микрогранулите

Пълнежът на възглавница Асония се явяват микрогранулите въз основа на които стоят нанотехнологии. Този уникален пълнеж притежава редицa свойствата,благодарение на които се получават положителни терапевтични ефекти.

Проблема на главния мозък се явява това, че около 15 %  oт електрическите импулси се натрупват в неговите клетки във вид на остатъчно «статично» електричество, което води до умора, затормозяване, забавяне на реакциите, нарушаване на съня. Микрогранулите притежават свойство на диелектрик, способен да отразява и да направлява за сметката на вдлъбната повърхност електрически импулси , което излъчва главния мозък, това позволява на човека да спи и да сънува ярки сънища, освобождавайки се от натрупано «статично» електричество.

Второто свойство на микрогранулите – способността к акумулацията и разпределянето на собствената топлина на човешкото тяло, което губи се от организъма чрез инфрачервено излъчване.

ПОЛЕЗНИ СВОЙСТВА НА ВЪЗГЛАВНИЦА АСОНИЯ

Практика на използване на ортопедичната възглавница Асония.

Ако имате добро здраве и търсите варианти за неговото запазване и укрепване, обърнете внимание на следното:
Ортопедична възглавница Асония обеспечава комфортния отдих, пълноценен сън, ярки сънища, укрепва нервната система, подобрява паметта, отпуска и успокоява, сваля напрежение в мускулите, ускорява процес на възстановяване на физическите сили, подобрява цвета на лицето, заглажда бръчките и притежава лифтинговия ефект. 

За болните хора ортопедичната възглавница Асония оказва следната помощ:
За сметката на подобряване на кръвоснабдяване и за обратното връщане на Инфрачервено излъчване се ускоряват процеси на изгаряне, счупвания, всички видове контузии, премахва се болков синдром, нормализира се кръвното налягане и сърдечно-съдова система като цяло, ефект против рани следствие на залежаване, помага на възстановяване на нормална температура на тялото.

За децата ортопедичната възглавница Асония полезна с това, че:
Подобрява физическо и умствено развитие, подобрява паметта, сваля синдром на хипервъзбудимост, обеспечава формиране на физиологично правилни извивките на гръбнака.

Варианти на използване на ортопедичната възглавница Асония – най-лесно е всяка нощ да спите върху нея. Принцип на лечение е да фиксирате болното си място. НО …Помагайки на тежелоболни хора трябва да помните за принципа – ДА НЕ ПРЕКАЛЯВАТЕ. Ако организмът е ослаблен трябва да започнете използването на възглавницата от стъпалата, на колената, корема, по 15-20 мин. Няколко пъти на ден. Това се препоръчва и на хората с захарния диабет.

ПОЛЕЗНИ СВОЙСТВА НА ОРТОПЕДИЧНА ВЪЗГЛАВНИЦА АСОНИЯ
– Възглавница Асония обеспечава профилактиката и терапия на нарушаване на съня, хронично недоспиване.
– Възглавница Асония стимулира на приятни сънища.
– Възглавница Асония подобрява кръвоснабдяване на кожата на лицето, което помага на изразен козметичен ефект.
– Възглавница Асония стимулира изработване на колагена, следствие на което се получава лифтинговия ефект и разглаждането на бръчки.
– Възглавница Асония  отоците на лицето.
– Възглавница Асония ускорява процеси на заздравяване на изгаряния, рани, контузии.
– Възглавница Асония обеспечава физиологично правилно положение на главата и шията на човека, заспиващ на възглавницата. Постига се максимална релаксация.
– Ортопедична възглавница Асония – това е профилактиката на възникване на кифози, сколиози, остеохондрози при деца и възрастни хора.
– Възглавница Асония нормализира кръвното налягане при гипертонии и гипотонии.
– Ортопедична възглавница Асония подобрява паметта и способности к обучението.
– При използването на ортопедична възглавница Асония подобрява се зрението, слух, премахва се главоболието.
– Сядането върху ортопедична възглавница Асония защитява от нарушаване на кръвоснабдяване на органите на малкия таз – хемороиди, простатит, гинекологични проблеми.
– Ортопедична възглавница Асония помага при варикозно разширени вени. Когато я сложите под краката, практически веднага се усеща като че ли ви правят масаж, минават болките и тежест в краката, свалят се отоци.
– Ортопедична възглавница Асония се приема като допълнение за снижаване на температурата на тялото при децата и възрастни при простудни заболявания.
– Ортопедична възглавница Асония удобна за хора, страдащи от алергии от обикновено пухени или изкуствени възглавници.
– Пълнежа на ортопедична възглавница се явява като абсолютен диелектрик, което изключва вредното въздействие на статичното електричество на главния мозък на човека по време на сън.
– При наличие на сериозни заболявания – явни или скрити физически или психологически проблеми ортопедична възглавница Асония се втвърдява, като камък. ТОВА Е ПОЛОЖИТЕЛЕН ЕФЕКТ, КАТО ПО ТОЗИ НАЧИН СЕ РАЗСЕЙВА ОТРИЦАТЕЛНАТА ЕНЕРГИЯ И СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА «БИОПОЛЕТО» НА ЧОВЕКА.

За разлика от много други възглавници с синтетичен пълнеж, които след 1-2 години стават на буци  възглавница Асония няма такъв недостатък. Гаранционен срок на службата на възглавница Асония – 50 г.

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1A (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This