Аура център „Самхита“

Био-енергоинформационна плоча
за структуриране на вода и храна

Био-енергоинформационна плоча изработена от стомана с лазерно изгравирани числа- енергоинформационни матрици за структуриране на вода и храна. Плочата излъчва електромагнитно поле, което потиска болните клетки и ги кара да работят в нормален режим.

ОРГАНИЗЪМ НА ЧОВЕКА – Е ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА

Ние състоим от 80% течности. В резултат на редовната употреба на структурирана вода постепенно се отключва мощен процес на саморегулиране на целия организъм.

Уникални вибрации на числата променят енергетически процеси, произходящи  в организма и в клетката. Тази вода има дълбоко проникващите свойства и ще зареди всяка клетка на организма, ще премахне вредните шлаки и токсини. Доказано е, че човек, който използва тази структурирана вода, по-рядко се разболява и употребява лекарства, аурата му се увеличава и има голям прилив на силите. Деца с алергии чувстват значително облекчение, а при възрастните се балансира кръвното налягане.

Употреба: Поставете вода в бутилка или стъклена чаша за минимум 20 минути на плочата. Вибрации, които излъчва плочата, структурират за дълъг период водата, която може да се пие от всеки. Особено важна е първата чаша за деня, изпита на гладно, желателно леко затоплена. Ако желаете да структурирате храна, опаковайте съда в алуминиево фолио и след това го поставете на плочата. Вибрациите обхващат цялото съдържимо.

Плочата може да си използва и за изчистване на лекарства, особено антибиотици.

Това е истински източник на жизнена енергия и сили!

полезно

От нашия Блог

За Контакти

0988 805 113

гр. Пловдив ул. Поп Манол 1A (Кършияка)

Работно време:

Понеделник - събота от 08.00 до 21.00
Неделя- почивен ден.

Политика на поверителност

Pin It on Pinterest

Share This